Disclaimer

A4tech.nl is een website die zich richt op het verstrekken van informatie over techgerelateerde onderwerpen. We willen graag benadrukken dat alle informatie op onze website met de grootste zorg is samengesteld. Desondanks kunnen wij geen garanties geven over de volledigheid, juistheid, actualiteit en geschiktheid van de informatie voor een specifiek doel.

Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op onze website. De informatie op onze website is slechts bedoeld ter algemene informatie en kan niet worden beschouwd als professioneel advies. A4tech.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites die aan onze website zijn gekoppeld.

Intellectueel eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s, foto’s, video’s en audio, is eigendom van A4tech.nl of haar licentiegevers. Het is niet toegestaan om onze inhoud te kopiëren, verspreiden, wijzigen of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van A4tech.nl.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de website te wijzigen, aan te vullen, te verwijderen of anderszins aan te passen.

Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt over onze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Laatste update

Deze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 06-04-23.